Website maken Bloemen van Monique

Website maken & goede vindbaarheid

Webdesign

De vindbaarheid en de juiste uitstraling zijn twee belangrijke elementen om een website te maken. Beide factoren zijn van cruciaal belang. Verplaats u zelf eens in de wereld van het online zakendoen. De website moet zichtbaar zijn op uw Ipad, Iphone of Samsung toestel, daarnaast haakt een groot deel van de bezoekers snel weer af als men niet de juiste content voorgeschoteld krijgt. Dit zijn zaken die wij meenemen tijdens het website maken.

Wij houden rekening met diverse factoren tijdens het website maken, namelijk of uw website aansluit bij de verwachtingen van uw bezoekers, staat alleen die informatie erop die nodig is, dus geen overload aan info. Daarnaast zijn er allerlei technische vereisten waar uw website aan moet voldoen, zoals de juiste technische structuur en elementen die de vindbaarheid van uw website verbeteren. 

Eenvoud in website maken

Centraal bij ons website ontwerp staat de eenvoud voor u als klant, want u moet eenvoudig zelf de site kunnen bijwerken en voorzien van info. Natuurlijk helpen wij u bij de eerste keer op weg en ook later kunt u altijd even langskomen of bellen. 

Onze ontworpen websites hebben vele voordelen:

  • Goede vindbaarheid op Google en andere zoekmachines
  • Eenvoudig zelf te bewerken
  • Één offerte met duidelijke kosten
  • Op maat gemaakt ontwerp 
  • Integratie met uw eigen systemen of social media

Voorbeelden website ontwerp?

Bekijk op de site van ons reclamebureau RETreclame alle voorbeelden.

Start vandaag met de juiste uitstraling van uw bedrijf op internet!

Geplaatst in Blog - reclame & drukwerk.