Brillenkoord, webshop, RETreclame, Drukkerij Hillegom

Webshop ontwerp

Geld verdienen op het internet?

De afgelopen jaren hebben webshops een enorme markt veroverd en is het bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Echter vergeet men wel is de hoeveelheid werk die achter de bouw van een webshop zit. Niet alleen het ontwerpen, maar ook het technisch realiseerbaar maken van webshops kost veel ontwikkeling.

Webshop nodig?

Bij RETreclame kunnen wij in samenspraak het gehele traject van webshops voor u verzorgen. Allereerst beginnen we met een voorbereidend gesprek waarin de producten, de samenstelling, maar ook de kleurstelling aan bod komt. Vervolgens gaan wij een eerste ontwerp maken en na goedkeuring hiervan komt de gehele webshop met het systeem erachter.

Wist u dat wij in twee dagen een 1-product webshop kunnen ontwikkelen naar uw wens? Een 1-product webshop is een online shop dat alleen maar 1 product verkoopt. Natuurlijk kunnen we hierin onderscheidt maken in kleuren of een ander productkenmerk. Bekijk voor een voorbeeld eens www.hollandhorloge.nl

Wat zijn de voordelen van RETreclame webshop?

  • Goed systeem om artikelen te beheren
  • Perfecte score op Google.com of Bing.com (of andere zoekmachines)
  • Ten alle tijde een professioneel en gerenommeerd systeem
  • Eenvoudig systeem en begrijpelijk voor een ieder
  • Ontwerp waar rekening wordt gehouden met de bezoeker, er is namelijk veel onderzoek gedaan naar kleuren, ontwerp en prijzen die van invloed op het verkoopgedrag kunnen zijn.

Meer weten?

Bekijk onze eigen webshop eens: www.brillenkoord.nl

Bent u enthousiast? Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken, want deze zijn oneindig en te veel om op deze pagina te noemen!

Geplaatst in Webshop ontwerp.