Promotiemateriaal

Zet uw bedrijf op de kaart

Bedrukte promotiematerialen

Zet uw bedrijf op de kaart met bedrukte promotiematerialen zoals ballonnen, pennen, flessen, keycords en meer. Bij Drukkerij Hillegom kunt u gerecht voor allerlei soorten promotiemateriaal. Eigenlijk alles wat je kan bedrukken, is mogelijk. Gaat het om een ludieke weggeefactie, een mooi relatiegeschenk of zichtbaarheid? Bij ons op locatie in Hillegom, kunt u alle mogelijkheden bekijken en adviseren wij graag. Bekijk hier ook alle voorbeelden. 

Zet uw bedrijf op de kaart

Bedrukte promotie materialen

Zet uw bedrijf op de kaart met bedrukte promotiematerialen zoals ballonnen, pennen, flessen, keycords en meer. Bij Drukkerij Hillegom kunt u gerecht voor allerlei soorten promotiemateriaal. Alles wat bedrukt kan worden, is mogelijk. Gaat het om een ludieke weggeefactie, een mooi relatiegeschenk of zichtbaarheid voor uw bedrijf? Op onze locatie in Hillegom kunt u alle mogelijkheden bekijken en adviseren wij graag. In ons portfolio geven wij u een beeld van alle projecten. 

Spreek uw dankbaarheid met een cadeau

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Wilt u op een originele manier uw klant bedanken voor een mooie opdracht, uw personeel een cadeau schenken met kerst of uw merk promoten? Met een relatiegeschenk kunt u uw bedrijf, een boost geven. Door toenemende (online) concurrentie, kunt u zich onderscheiden met een bijzonder relatiegeschenk. Wat dacht u van een mok bedrukt met logo? Een mok wordt veel gebruikt, en daardoor ziet uw (potentiële) iedere dag uw bedrijfsnaam. Een ander veel gebruikt product is een paraplu. Daarom is een bedrukte paraplu een leuke weggever in de herfst! Een paraplu is onmisbaar en uw relatie zal u iedere regenbui weer dankbaar zijn. Maar ook een aansteker, pen, flesje, usb stick, keycord of button kunnen wij bedrukken met uw logo. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk biedt u de kans om een relatie op te bouwen en het helpt uw klanten en relaties, herinneren aan uw merk en waarde. Bij Drukkerij Hillegom, kunnen wij allerlei producten personaliseren met uw logo. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag advies en een vrijblijvende offerte.

De mogelijkheden

Verras uw klanten en relaties met een origineel relatiegeschenk, kies voor een mooi cadeau voor uw personeel, zorg voor een kickstart van een nieuw bedrijf en organiseer een onvergetelijk evenement met promotiemateriaal. Wij beschikken over de faciliteiten om uw gewenste promotiemateriaal of relatiegeschenk te bedrukken met een logo. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Voorbeelden van bedrukt promotiemateriaal

Klaar voor gepersonaliseerde geschenken?