Meteen naar de inhoud

Promotiemateriaal

Zet uw bedrijf op de kaart

Bedrukte promotiematerialen

Zet uw bedrijf op de kaart met bedrukte promotiematerialen zoals ballonnen, pennen, flessen, keycords en meer. Bij Drukkerij Hillegom kunt u gerecht voor allerlei soorten promotiemateriaal. Eigenlijk alles wat je kan bedrukken, is mogelijk. Gaat het om een ludieke weggeefactie, een mooi relatiegeschenk of zichtbaarheid? Bij ons op locatie in Hillegom, kunt u alle mogelijkheden bekijken en adviseren wij graag. Bekijk hier ook alle voorbeelden. 

Zet uw bedrijf op de kaart

Bedrukt promotiemateriaal

Zet uw bedrijf op de kaart met bedrukt promotiemateriaal zoals ballonnen, pennen, flessen, keycords en meer. Bij Drukkerij Hillegom kunt u gerecht voor allerlei soorten promotiemateriaal bedrukt met een logo. Alles wat bedrukt kan worden, is mogelijk. Gaat het om een ludieke weggeefactie, een mooi relatiegeschenk of zichtbaarheid voor uw bedrijf? In onze drukkerij in Hillegom kunt u alle mogelijkheden bekijken en adviseren wij u graag. In ons portfolio geven wij u een beeld van alle projecten. 

Spreek uw dankbaarheid met een cadeau

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Wilt u op een originele manier uw klant bedanken voor een mooie opdracht, uw personeel een cadeau schenken met kerst of uw merk promoten? Met een relatiegeschenk kunt u uw bedrijf, een boost geven. Door toenemende (online) concurrentie, kunt u zich onderscheiden met een bijzonder relatiegeschenk. Wat dacht u van een mok bedrukt met logo? Een mok wordt veel gebruikt, en daardoor ziet uw (potentiële) iedere dag uw bedrijfsnaam, net als een paraplu. Om deze reden wordt er vaak in de herfst gekozen voor een bedrukte paraplu als relatiegeschenk.  Een paraplu is onmisbaar en uw relatie zal u iedere regenbui weer dankbaar zijn. Maar ook aanstekers, pennen, flesjes, usb sticks, keycords of buttons kunnen wij bedrukken met uw logo. Bij Drukkerij Hillegom, kunnen wij allerlei producten personaliseren met uw logo. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag advies en een vrijblijvende offerte.

De mogelijkheden

Verras uw klanten en relaties met een origineel relatiegeschenk, kies voor een mooi cadeau voor uw personeel, zorg voor een kickstart van een nieuw bedrijf en organiseer een onvergetelijk evenement met promotiemateriaal. Wij beschikken over de faciliteiten om uw gewenste promotiemateriaal of relatiegeschenk te bedrukken met een logo. Een overzicht van alle mogelijkheden:

Voorbeelden van bedrukt promotiemateriaal

Klaar voor een gepersonaliseerd geschenk?

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J