Meteen naar de inhoud

Drukkerij in Lisse

Bent u op zoek naar een drukkerij in Lisse? Dan zijn wij uw partner! Op slechts 5 (auto) minuten rijden, staat het team van Drukkerij Hillegom voor u klaar. Wij zijn leverancier van drukwerk, bedrukte kleding, reclameborden, promotiemateriaal en auto bestickering. Lees verder over alle mogelijkheden in Lisse. 

Zoekt u een drukkerij in de buurt van Lisse? Wij zijn Drukkerij Hillegom, de lokale partner in de Bollenstreek voor drukwerk, buitenreclame, bedrijfskleding, kleding bedrukken en (online) marketing.  Wij houden ons bezig met allround marketing en reclame. Dit kan betekenen dat we een complete huisstijl voor een bedrijf ontwikkelen, monteren van een reclamebord, flyers drukken of kleding borduren. De deuren staan bij ons iedere werkdag open van 09.00 tot 17.00 uur. Dus u kunt gerust even langs komen om inspiratie op te doen, kleding te passen of onze productie te bekijken. Snel schakelen, lokaal advies en een goede prijs-kwaliteitsverhouding: dat zijn onze kernwaarden. 

Voordelig en snel drukwerk in Lisse?

Drukkerij Hillegom is specialist op het gebied van kleding bedrukken en borduren, verzorgen van drukwerk zoals flyers en visitekaartjes en het monteren van allerlei soorten buitenreclame. Dankzij onze eigen machines kunnen wij op korte termijn uw bestelling leveren in Lisse. In onze productie in Hillegom ontwerpen en bedrukken wij allerlei soorten reclame- en promotiematerialen. Vanaf één stuk tot duizenden stuks, en van één kleur tot full-colour afbeeldingen, het is allemaal mogelijk. 

Wij hebben vaste staffelprijzen, deze kunt u bij ons opvragen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0252-700264. Als u op zoek bent naar een betrouwbare drukkerij in Lisse, dan nodigen wij u ook van harte uit in onze showroom in Hillegom. Hier kunt u het aanbod komen bekijken en kunnen wij u meer informatie geven. U kunt tevens zien hoe er kleding wordt bedrukt en drukwerk wordt geprint. 

Naast onze eigen productie, werken wij ook nauw samen met vaste leveranciers. Hierdoor heeft u ruime keuze uit artikelen die bedrukt kunnen worden. Kiest u voor bedrukte kleding uit ons ruime assortiment, beachflags of juist unieke visitekaartjes. Alles wat bedrukt kan worden, maken wij mogelijk.  Wij begeleiden uw ontwerp naar kwalitatieve prints.

De mogelijkheden in Lisse

Klakkeloos printen van uw folders of briefpapier helpt niet, en is kostbaar. Wij proberen samen met u vooraf te bepalen wat het doel is van uw ontwerp. Zo zorgen we er samen voor dat uw drukwerk opvalt en u zich onderscheidt van de concurrentie. 

Over Drukkerij Hillegom

Drukkerij Hillegom is opgericht in 2011 en uitgegroeid tot een allround marketing- en reclamebureau in de Bollenstreek (waaronder Lisse). U kunt bij ons terecht voor het laten bedrukken of borduren van (bedrijfs) kleding, alle soorten drukwerk, promotionele artikelen, relatiegeschenken, buitenreclame, auto bestickering en het ontwerpen van websites. Met een vast team zorgen wij voor allerlei creatieve uitspattingen en denken wij graag mee met de klant. Kom gerust langs of neem contact met ons op, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Kunnen we je helpen?

Stuur je gegevens

En we reageren binnen enkele uren!


J