Over drukkerij Hillegom

RETreclame is in 2011 begonnen als reclame onderneming in Hillegom. Na de eerste kinderjaren mogen we met trots zeggen dat we groeien en niet te stoppen zijn! Van drukwerk zijn wij steeds meer all-round geworden, zoals het ontwikkelen en ontwerpen van website’s & webshops, buiten reclame, stickeren, (online) marketing advies & meer.

“Werken met reclame is ontzettend uitdagend. Echter des te meer als er een tevreden klant is, waar het reclame- en drukwerk van RETreclame een bijdrage heeft geleverd.”

Drukkerij Hillegom levert drukwerk en reclame aan iedereen!

RETreclame levert als huisdrukkerij aan vele klanten, kleine bedrijven, grote bedrijven, maar zeer zeker ook particulieren. Drukkerij Hillegom is een toegevoegde hoofdactiviteit van RETreclame. Met onze eigen printers kan we vanuit de drukkerij Hillegom nu zelf posters printen, raamstickers maken, kleding bedrukken etc.. Ook razendsnel een poster printen is nu mogelijk.

 Lees ook ons krantenartikel van 18 juni 2014.

RETreclame, Renze Topper, Drukkerij Hillegom, over ons

Krantenartikel Drukkerij Hillegom in het Witte Weekblad van Hillegom op 18 juni 2014.

Bij Drukkerij Hillegom zijn we het beste in totaal concepten bedenken en maken voor onze klant. Vaak starten wij met een huisstijlontwerp of een ontwerp van uw logo. Na diverse rondes waarin we aanpassingen aan uw logo ontwerp maken, gaan we bekijken met welke reclame uitingen u zich het best kunt presenteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Website ontwerpen
  • Flyers drukken of folder drukken
  • Visitekaartjes bedrukken
  • Raamstickers op uw raam met uw logo
  • Uw bedrijfskleding bedrukken
  • Uw assortiment verkopen door een webshop design
  • Posters printen

Zo zijn er tal van manieren waarop Drukkerij Hillegom u kan helpen met uw reclame vraagstukken. De advisering zit er gratis bij! Het voordeel is dat wij de reclame in Hillegom en omgeving goed kennen. We zijn op de hoogte van de laatste drukkerij trends en reclame trends. Wij geven altijd divers advies en aanschouwen uw portefeuille en mogelijkheden als leidraad.